fbpx

Hoe maak ik geld als influencer in 6 stappen

Jij wilt niet werken, deze 9-tot-5 baan is niks voor jou. Jij bent beter dan dat.Jij word een influencer

Bij All in Ads hebben wij een marketingplan voor jou.

Jij gaat een influencer worden en wij gaan je vertellen hoe.

Met dit stappenplan ben jij in no-time een influencer en wij gaan je vertellen hoe jij er geld mee kunt verdienen.

Met ons marketingteam en jouw gebrek aan moraliteit ben je rijk in no-time.

Stap 1: Huur een Lamborghini

Jij bent een niemand zoals wij, dus moeten we laten zien dat jij iemand speciaal bent. De beste manier om dit te doen is met een auto die meer waard is dan iemand zijn huis.

Je kunt een Lamborghini huren voor 2000 euro per dag. Ik raad je af om een Ferrari te huren. Uit data blijkt dat Lamborghini’s populairder zijn (daarom gebruikt MrBeast ze in zijn video’s). Het model is eigenlijk niet belangrijk, de mensen die wij gaan targeten kennen het verschil toch niet, brokies lol.

Stap 2: Huur een mooi huis op Airbnb

Wij moeten jouw reputatie opbouwen. Uiterlijk is alles in deze wereld.

Huur een villa voor een dag op Airbnb. We gaan laten zien dat jij rijk bent. Jij bent geen “normaal persoon lol”, jij bent speciaal en mensen moeten dat geloven, of het waar is of niet.

Stap 3: Trek zoveel mogelijk foto’s

Oké, tijd is belangrijk in deze stap. Je hebt maar 24 uur voordat de auto en de villa terug moeten, dus planning is essentieel.

Pak al je outfits en begin verschillende foto’s te maken. In de auto, in het huis, op verschillende locaties. Zorg dat je genoeg foto’s hebt voor minstens 6 maanden aan content op social media.

Zorg dat je je outfits wisselt en maak foto’s met de auto op verschillende locaties. Dan lijkt het alsof die auto van jou is.

Wees creatief, rijd naar het park, voor een restaurant, naar het centrum van de stad, wat dan ook. Maar heel belangrijk: verspil geen tijd.

Wij zijn hier niet om plezier te hebben, wij zijn jouw imago aan het opbouwen.

Stap 4: Post op social media

Als je alles goed hebt gedaan, heb je nu veel foto’s van jezelf met een luxe wagen en villa. Het is tijd om te posten op social media.

Maar eerst moeten we een verhaal voor jou maken. Hoe ben jij rijk geworden? Jij bent niet rijk, maar mensen moeten dat niet weten.

Hier is jouw verhaal: Jij was vroeger arm, je had geen geld op je bankrekening, je was zoals iedereen. Maar jij hebt de wereld van trading, dropshipping, digital marketing, of wat dan ook gevonden en met de hulp van hard werken ben jij op jonge leeftijd rijk geworden.

En jij kunt dit bewijzen. Kijk maar naar jouw auto en villa op social media. Jij hebt een geheim dat niet veel mensen kennen. En als zij je volgen, dan kunnen zij op een dag ook rijk worden zoals jij.

Hier is een pro-tip: jij kunt jouw posts boosten tegen betaling, als je nog geld over hebt. Dan zien meer mensen het.

Stap 5: Maak een cursus en verkoop die aan jouw volgers

OKE!! Wij hebben een verhaal, we hebben bewijs, we hebben foto’s op social media. Wat we nu nodig hebben, is een manier om geld te maken.

Jij gaat een cursus maken. Maakt niet uit, dropshipping, trading.

Je kunt die kopen en kopiëren van andere mensen.

Want wij gaan een cursus verkopen over hoe mensen rijk kunnen worden zoals jij.

Wij gaan wanhopige mensen targeten, mensen uit de gevangenis, alleenstaande moeders, mannen zonder succes met vrouwen, mensen met een laag IQ, laaggeschoolden, noem maar op.

Vergeet jouw verhaal niet! Jij was zoals zij, totdat jij blablabla hebt ontdekt. Ook heel belangrijk: maak een disclaimer. Zeg tegen mensen dat dit geen “get rich quick scheme” is en dat jouw volgers hard moeten werken om rijk te worden. Want als de cursus faalt in het rijk maken van jouw klant (wat uiteindelijk gaat gebeuren), dan kun jij de verantwoordelijkheid op hen leggen en zeggen dat zij gewoon “niet hard genoeg” hebben gewerkt. Dit zorgt ervoor dat jij nooit verantwoordelijk bent voor de slechte resultaten.

Hier is een pro-tip: als jij een cursus verkoopt, geef mensen een neppe korting.

Bijvoorbeeld: deze cursus is 995 euro waard, maar voor jou is het maar 775 euro.

Stap 6: Gebruik het geld dat je verdient om jouw levensstijl te onderhouden

Dit is de laatste stap.

Jij bent geld aan het maken, maar jij hebt nu een imago te onderhouden.

Gebruik het geld om een echte Lamborghini en villa te kopen, zodat de cirkel opnieuw kan beginnen en jij nog meer geld kunt verdienen.

DISCLAIMER: Deze blog is niet bedoeld als advies. Deze blog werd door All in Ads gemaakt met de bedoeling om de wereld van influencers bloot te leggen en mensen bewust te maken van hoe zij gemanipuleerd worden door marketing.

Deze blog is satirisch bedoeld.

Wilt u meer Blog lezen over de wereld van marketing ? https://allinads.be/blog/

Ben jij opzoek naar Marketing diensten? ondek wat wij te bieden hebben https://allinads.be/

Follow ons op Facebook om up to date te zijn met ons https://www.facebook.com/AllinAdsDigitalMarketingCompany

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top